CEL MAI LOGO.png
maya 1.jpg

Ce înseamnă StressOff?

Un spațiu lipsit de prejudecăți, unde oricine își poate exprima gândurile într-un mod liber și anonim.

Continuă vizita pentru a afla mai multe!

maya 2.jpg

Site-ul nostru a fost dezvoltat pentru a combate problemele psihice prin intermediul socializării cu o comunitate anonimă și exclusiv online. Acesta este format din cinci mari secțiuni: Home (pagina curentă), Info, Forum, Meet și Meditație. 

În cadrul primei părți a site-ului ne vei descoperi pe noi, creatoarele proiectului, dar și pe mentorii și colaboratorii noștri.

Aici vei găsi informații utile despre o multitudine de tulburări psihice, de la cele mai minore până la cele mai grave. Totodată, vei putea discuta cu alți oameni, fără a te simți marginalizat sau rușinat. Aceste tipuri de boli sunt destul de frecvente (peste 20% în cazul românilor) și mulți alții se confruntă cu situații similare.

 

 

 

 

Răzvan Șoneriu face parte din lumea programării de peste 8 ani și deși nu a început să își urmeze interesul în acest domeniu în facultate, conduce în prezent prima echipă de mobile din ING Tech România, care se ocupă de dezvoltarea unei aplicații de mobile banking pentru mai multe țări din ING, printre care Olanda, Belgia și Germania.

poza grup mlc.jpeg

Noi suntem echipa Valoroasele, formată din 5 eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr". Fiind pasionate de medicină și pentru că ne preocupă problemele de sănătate ale oamenilor, inclusiv cea mintală, am creat acest site, ce are menirea de a ajuta persoanele afectate.

Cover_mlc_1-1024x372.png

Major League Cup este o provocare lansată tinerilor ambițioși să se afirme, dornici să creeze impact și să își pună la încercare pasiunile pentru a crea proiecte IT revoluționare, ancorate la realitatea curentă.

Scopul acestei competiții este de a promova și încuraja inovația într-un mediu deschis în rândul celor mai buni și pasionați elevi și studenți și de a sprijini tinerii inovatori în a-și duce soluția mai departe.

Contactează-ne!

Mulțumim pentru mesaj!

POZA MENTOR 2.jpg

Marius este un tânăr antreprenor, care dorește să ajute ecosistemul educațional din România, începând cu problemele legate de anxietate, time management și învățare. Este co-fondatorul start-up-ului iziBAC, CEO-ul companiei media Fără Vrăjeală și co-fondatorul MAD Technologies.

buzzfeed.com