top of page
  • Writer's picturemariavladu

Social media

Updated: May 29, 2021

Spațiul virtual este foarte deschis și aduce sute de posibilități, dar în același timp este un loc foarte periculos. Oamenii au ocazia să fie falși, deloc reali. Din spatele tastaturii avem mult mai mult curaj și ne exprimăm mult mai ușor opiniile. Ecranul cumva ne protejează și ne ajută să descoperim o altă latură a noastră.



Când vine vorba de prieteni, este destul de ușor să te bagi în seamă cu un copil de vârsta ta care arată drăguț în poza de profil, dar cum am zis și mai sus, toate aceste lucruri pot fi false. Oamenii pot minți ușor și noi putem fi influențați de aceste lucruri. În același timp, pe internet se pot îmbina prietenii frumoase, chiar de lungă durată.

Dacă vrei să-ți dai seama cât de reală este acea persoană, pune-i cât mai multe întrebări și încearcă să afli cât mai multe detalii, așa te poți prinde ce fel de om este.

Problema cu internetul este că suntem foarte expuși, fără să ne dăm seama. E un loc periculos în care trebuie să ai multă grijă.

AȘADAR, AVEȚI GRIJĂ! MEDIUL ONLINE POATE FI TOXIC!





sursa poze:https://ro.pinterest.com/search/pins/?q=social%20media%20graphic&rs=typed&term_meta[]=social%7Ctyped&term_meta[]=media%7Ctyped&term_meta[]=graphic%7Ctyped

8 views0 comments
bottom of page